Jennies Mat och Bak

Jennies Mat och Bak

Om Bloggen

Välkommen till min nya blogg!

Jag kommer forstätta skriva om allt som har med min matlagning och bakning att göra.

Läs och hoppas det kan ge inspiration!

Pilgrimsmusslor carpaccio

Fisk och skaldjurSkapad av Jennie 26 sep, 2015 21:28:16

En god tapas rätt gjort på pilgrimsmusslor! Pilgrimsmusslor är min favorit och när jag gjorde denna rätt blev det en ännu större favorit. Hoppas ni också gillar den!


Pilgrimsmusslor carpaccio

  • 4 st pilgrimsmusslor
  • 1 st saften ur lime
  • 1,5 msk granatäppelkärnor
  • 0,5 st avokado
  • 2 msk solrosfrönkärnor

Börja med att kärna ur granatäpplet
Pressa ur lime saften i en skål
Skölj av pilgrimsmusslorna och ta bort muskeln. Skär sedam tunna skivor och lägg ner i limesaften. Låt ligga 5minuter. Kröp medan ut köttet ur avokadon och skär i små bitar
Lägg ut skivorna tät på en tallrik och strö sedan över granatäpplekärnor, avokado och solroskärnor



  • Kommentarer(0)//blogg.jenniesmatochbak.se/#post13