Jennies Mat och Bak

Jennies Mat och Bak

Om Bloggen

Välkommen till min nya blogg!

Jag kommer forstätta skriva om allt som har med min matlagning och bakning att göra.

Läs och hoppas det kan ge inspiration!

Fetaost saganaki

ÖvrigtSkapad av Jennie 14 jan, 2019 12:22:05
En god och härlig förrätt från det grekiska köket

Ingredienser
1 stycken
30min

2 st Filodegsark
150 g Fetaost bit
2 msk Olivolja
0,5 tsk Sesamfrön
Honung

Så här gör du

Sätt på ugnen på 220grader

Pensla filodegsarken på fram och baksida och lägg ihop

Lägg fetaostbiten på ena kortsidan och rulla sedan med resten av filodegen. Vik ihop ändarna och lägg den i en ugnfastform

Grädda i ugnen tills den fått fin gyllenbrun färg. Ca 15min

Strö över sesamfrön och ringla över honung. Kan oxå uteslutas för de som önskar.

Smaklig måltid!



  • Kommentarer(0)//blogg.jenniesmatochbak.se/#post149