Jennies Mat och Bak

Jennies Mat och Bak

Om Bloggen

Välkommen till min nya blogg!

Jag kommer forstätta skriva om allt som har med min matlagning och bakning att göra.

Läs och hoppas det kan ge inspiration!

Laxlasange

Fisk och skaldjurSkapad av Jennie 14 jan, 2019 12:31:04
En gos och krämig laxlasgange som är gjort på keso.
Smaklig måltid!

Ingredienser

4 portioner

4 st Laxfiléer
12 st Lasangeplattor
500 g Keso
500 g Tomatkross
0,5 st Squash
75 msk Fryst spenat
1 st Gul lök
Salt
Peppar
2 dl Riven ost

Så här gör du

1 minuter

Sätt på ugnen på 175grader

Skala och hacka löken och fräs i stekpanna.

Tillsätt tomtakross, keso och spenat. Låt koka ihop och smaka av med salt och peppar

Skär laxenfileerna i skivor. Lägg åt sidan.

Skär squash i smala bitar och lägg åt sidan

Lägg lasangeplattor i botten av en ugnfastform och ha på 1/3 av såsen. Lägg på hälften av laxskivor och squash. Ha på lasangeplattor igen och ha på 1/3 av såsen och resten av lax och squash.

Lägg på resten av lasagneplattorna och ha på resten av såsen. Strö över riven ost.

Tillaga i nedre delen av ugnen i 40min tills att den fått fin färg och lasagnen är mjuk





  • Kommentarer(0)//blogg.jenniesmatochbak.se/#post151