Jennies Mat och Bak

Jennies Mat och Bak

Om Bloggen

Välkommen till min nya blogg!

Jag kommer forstätta skriva om allt som har med min matlagning och bakning att göra.

Läs och hoppas det kan ge inspiration!

Torskrygg med stuvad grönkål

Fisk och skaldjurSkapad av Jennie 04 feb, 2016 12:11:54

En god torsk är alltid gott och denna gång blev det en stuvad grönkål till
Smaklig måltid!
4portioner

Ingredienser

4 st torskryggfiléer
250 g fryst hackad grönkål
4 msk mjölk
2 tsk vetemjöl
salt
peppar
olivolja
1 pkt bacon

Sätt på lugnen på 125 grader. Gnid in torskfiléerna med olivolja och lägg i ugnfast form. Tillaga i nedre delen av ugnen i 25min.

Skär bacon i mindre bitar och stek tills att de är frasiga. Lägg på husshållspapper tills resten är klar.

Värm grönkålen i en kastrull. När det har tinat strö över vetemjöl och slå på mjölk. Smaka av med salt och peppar.





  • Kommentarer(0)//blogg.jenniesmatochbak.se/#post72