Jennies Mat och Bak

Jennies Mat och Bak

Om Bloggen

Välkommen till min nya blogg!

Jag kommer forstätta skriva om allt som har med min matlagning och bakning att göra.

Läs och hoppas det kan ge inspiration!

Kolja med grönkål och fetaost

Fisk och skaldjurSkapad av Jennie 12 jan, 2016 20:37:41
Första huvudrätten blev en fiskrätt och då valde jag kolja. En god och smakrik vitfisk. Den hade jag rullat med en fyllning av grönkål och fetaost. Jag serverade den på en bädd av grönkålschips

4 portioner
Ingredienser

300 g koljafilé
2 msk solrosfrökärnor
100 g fetaost
2 msk creme freich
50 g grönkål
salt
peppar

Skölj och hacka i mindre bitar. Blanda solrosfrön, mosad fetaost, grönkål och crème fraiche. Smaka av med salt.

Bred ut blandningen på kolja filén och rulla sedan ihop.
Tillaga i ugnen på 125 grader i ca 15min


Grönkålchips
100g grönkål
flingsalt
3msk olivolja

Skölj och dra isär grönkålen och lägg i en bunke. Blanda över olivolja och flinsalt. Blanda runt så att det är ordentligt blandat. Låt de vara 5-8minuter i ugnen på 200grader. Passa så att det inte blir brända





  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real





Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.